The Ultimate Guide To yangın kapısı

Wiki Article

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve strüktürnıza %100 harmoni sağlamlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla yürütmek; dayanıklı, bediiyat baplara en muvafık fiyatlarla mevla tutulmak derunin İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden anlık malumat alabilirsiniz.

Eğer bir bapnın yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak ivedi çıkış kapısı alegori çatı yan aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe nazaran sineörgüsı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan daha yufka kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının fiyatı elan buna rabıtlı olarak elan ucuz olmaktadır.

Baplar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 zümre tek kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların de monte olması tehlikeli nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

Çerezlerin topladığı bili anonim hale getirilmiş kabil ve öbür genel ağ siteleri üzerindeki gezinme faaliyetlerinizi izleyemez. Kıl payı tüm internet siteleri üzere, biz de sitelerimizde fiillevsellik çerezlerini kullanıyoruz. If you do hamiş want that we track your visist to our site you gönül disable tracking in your browser here:

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız her hâlde olduğu derece, şık bir görünüm katkısızlayabilmek için kullanılacağı mekana bakılırsa bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın anında kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi sinein dirimsel öneme sahiptir. Araştırmalar yangın serladıktan yalnızca 3 dakika içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk mideindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının süksesı ile öbür Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından erdemli kalite, metanet, %100 projeye geçim ve uygun bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız ayırt edici bir vesair özelliği kilit + cenah seti veya ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Bir yangın çıkış kapısının birincil amacı, yangın veya özge bir müstacel durumda hızlı ve basitçe bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını eğlemek bileğildir (ancak bazı yangın çıkış bapları her ikisini bile yapacak şekilde tasarlanmıştır).

Ekseriyetle yangın merdiveni ile müşterek kullanılan bu ivedi çıkış kapısı, akse anlarında insanların yangın düzından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak hayati bir gösteriş üstlenmektedir.

CMD Metal; kaliteli ve emniyetli yangın kapıları ve yangın ekipmanları imal ederek; Yangın eminği konusunda mütehassıs ekibiyle Türkiye genelinde ihtimam vermektedir.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Sahip oldukları özellikleri ile iç kapı yangın kapısı modellerinden ayrılan evgin çıkış kapıları, üretim sürecinde kazanmıştırkları peklik ile konulevlerini alegori getirmektedir. Yangına karşı peklik özelliği ile ölçünlü baplardan ayrılmasının cepheı aralık son kademe farklı paha skalasına sahiptir.

Report this wiki page